搜索
(每一章里小节太多,需要编辑,只能一点点搬过来,请需要的亲们耐心等待)
CHAPTER03下课后孩子回家
CHAPTER03-01小孩回家
I'm home.
我回来了。

You're home, Honey.
宝贝,你回来了。

You're home early.
你回来得很早。

How was your day?
今天过得如何?

How was school today?
今天在学校过得如何?

It was fun.
很好玩。

It was all right.
还好。

You're a little late. Did something happen?
你今天有点晚,有什么事吗?

I played with my friend after school.
放学后,我跟朋友玩了一会。

I was worried about you. Sweetie.
甜心,我很担心你。

Next time, come straight home.
下次,要直接回家。

You look happy.
你看起来很开心。

You seem to have fun.
你好像玩的很开心。

You look tired.
你看起来很累。

Is sister here?
姐姐回来了吗?

Not yet. She'll be home soon.
还没,她快回来了。

Yes. She's already here.
是呀,她已经回来了。

Of course. She is waiting for you.
当然,她在等你了。

She's sleeping, so be quiet.
她正在睡,安静点。

Wasn't it hot?
不热吗?

Mom, it's so hot! Can I have some water?
妈,妈热喔!可以喝点水吗?

Brrr! It's cold today.
啊!今天好冷!

Do you get along with your friends the time?
你跟朋友们处得好吗?

What did you do/learn at school?
你在学校做/学了什么?

What did you have for lunch?
午餐,你吃了什么?
赚积分用心良苦比起直接贴完整版的pdf
楼主之前发过两次(四),但是都打不开了。
楼主之前发的三和四,都没有了,还能补发么?
谢谢楼主,搬砖辛苦了!
搬砖辛苦了,我买了一本书,繁体还不太习惯
谢谢楼主,这个蛮实用的
谢谢楼主分享