搜索

[学前其他] 之前发送的不见了,重新补完日记

妈妈读英文,宝宝趴在我肩上看图识物,用中文,也挺好的,目前为止没有做到每天坚持,如果宝宝睡着了,妈妈一本书读完15分钟,睡
6-7  at the zoo
6-8  on the way to school
6-8  tom
6-9  i can read
6-10 baby
6-11 playing dress up
6-12 little cub
6-13 my room
6-14 the baby
6-15 going sledding
6-16 making a snowman
6-17 my lunch
6-18 toys
6-19 little things
6-20 packing my bag
6-21 setting the table
6-22 the flower
6-23 playing together
6-24 at the farm
6-25 at the farm
6-26 polly
6-27 the sidewalk
6-28 wheels
坚持住自说自话,除了书上的句子其他全部都讲中文,一本书居然能讲10分钟,我也够啰嗦的
哈哈哈,我家就直接念一遍就过了
宝宝多大啦~
6-29 going on vacation
6-30 hat  
         brown bear
昨天终于坚持够半小时了,向前辈致敬,不容易啊!
7-1  the pet store
7-2  the show
7-3  the puppet show
7-4  hop hop hop
7-5  hiding
7-6  跟爸爸26个字母歌
7-6  跟爸爸学唱字母歌